How to: HIPSTERCASE

DIY, life

hipstercase

 

Hallo Somies!

Mijn allereerste DIY staat ONLINE! Ik was heel erg stressy toen ik dit poste omdat dit allesbehalve in mijn comfortzone is. Misschien moet ik mijn comfortgrenzen maar wat uitbreiden, dacht ik. Daarom maakte ik voor jullie deze how to: hipster case. Als jullie suggesties hebben voor andere DIY’s laat het me dan weten in een reactie!

Wat heb je nodig?

needs

  • Gedroogde bloemen
  • Ipod/GSM/Iphone
  • Transparant hoesje

Hoe begin ik daar in godsnaam aan?

flowers

Het belangrijkste deel van deze DIY zijn de bloemen. Je moet ervoor zorgen dat ze helemaal gedroogd zijn. Dat doe je door je bloemen een dag of twee tussen een paar dikke boeken te leggen. Zorg wel dat je ze eerst tussen krantenpapier legt of in een zakje steekt, want anders geven ze misschien kleur af op de boeken.  Als de bloemen niet helemaal gedroogd zijn gaat dat vlekken maken op de achterkant van je toestel.

stepsredflower

Wanneer de bloemen gedroogd zijn kies je er één of twee uit. Die leg je dan op je toestel zoals je zelf wil. Ik gebruikte twee blaadjes die ik dan in tegenovergestelde richting tegen elkaar legde. Zorg dat de bloemen zo goed mogelijk blijven liggen. Als je gekozen hebt hoe je ze gaat leggen, moet je het hoesje er over leggen. Waarschijnlijk zal dat niet vanaf de eerste keer perfect gaan want zelfs door het minste zuchtje bewogen mijn bloemen al. Ik gebruikte een hard transparant hoesje, maar het werkt ook met doorzichtige stickers of een flexibel transparant hoesje. Door het hoesje zal de kleur van de bloem een beetje vervagen, waardoor je een vintage-achtige look krijgt.

stepsyellowflower

Datzelfde deed ik ook met een rijtje lange gele bloemen. Je kan ook madeliefjes, rozen, paardenbloemen, klaprozen, … gebruiken.

Love ya!

Kaat

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s