Summer playlist voor Indie-anen

life, personal

Hi Somies van me!

Ik weet niet of jullie hetzelfde probleem hebben, maar zijn jullie ook zo verslaafd aan spotify?  Elke dag, elke minuut, elke seconde is er wel ergens een afspeellijst aan het shuffelen in mijn oren of in mijn boxen.

Vroeger luisterde ik naar de nieuwste hits van lady gaga en shakira. Ik kende ook niets anders. Misschien klinkt het té reclame-achtig maar spotify heeft mij enorm veel nieuwe artiesten leren kennen. Ik heb nu een heel eigen muzieksmaak die helemaal niet in de buurt komt van mijn oude ipod-afspeellijsten. Het was dan ook mijn doel om een eigen afspeellijst te maken met alle nummers die deze zomer al zo verschrikkelijk vaak hebben gedreund in mijn oren en die ik nog steeds niet beu ben. Natuurlijk zit er soms nog een hitje tussen, maar dat vergeef ik mezelf wel, hihi . Ik waarschuw je wel, ik heb al heel wat kritiek gekregen op mijn muzieksmaak dus als je helemaal anti-indie bent sla je deze lijst misschien best even over (: .

Jammer genoeg werkt wordpress niet zo goed mee en moet ik al de liedjes hieronder apart zetten, je kan de afspeellijst wel vinden via spotify op mijn account.

 

Advertisements

2 thoughts on “Summer playlist voor Indie-anen

  1. Excellent post. I was checking continuously this blog and I’m impressed! Very useful info particularly the last part ecdaceackebd

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s