What’s in my messy handbag on a basic day?

bloggers, life, personal

kaat2

Hallo liefste Lezertjes van me,

het is alweer een tijdje geleden dat ik een nieuwe blogpost heb geschreven, waarvoor mijn excuses. Maar ik kan jullie alvast verklappen dat er binnenkort een nieuwe DIY aankomt.

Zoals op de foto (sorry voor de slechte kwaliteit.) zie je dat mijn handtas meestal echt propvol zit. De noodzakelijke spullen zoals mijn ipod, mijn GSM en mijn portemonnee zitten er dan meestal nog niet eens in. Het probleem bij mij is dat ik heel mijn handtas klaar maak om te vertrekken en dat ik dan op laatste momentje nog besef dat de belangrijke dingen er niet eens inzitten. Daarom belanden mijn Ipod, GSM en portemonnee meestal in mijn jaszak.

Kaat

1. Dit is mijn handtas. Ik kocht hem een paar maanden geleden in de ZARA waar hij helemaal achterin een hoekje verstopt zat. Ik had niet zo veel geld meer, maar na een half jaar de perfecte handtas zoeken was ik het beu en besloot ik hem toch mee te nemen.

2. Schriftjes, ik moet altijd minstens één schriftje bij me hebben. Als ik op de trein zit of op een vriendin zit te wachten, maak ik meestal wat notities voor een nieuwe blogpost of verzin ik gewoon het zoveelste verhaal. Een van de twee boekjes zat vol met foldertjes uit Denemarken, waar ik afgelopen maand naartoe ben gereisd.

3. Ja, wat voor categorie is dit eigenlijk? Zonnecrème (heel belangrijk!) , deodorant (een absolute must voor mij) , mascara (voor als ik geen tijd heb gehad ‘s morgens) , een zakdoek, Muntjes of ricola kruiden bonbons (die trouwens supergoed zijn voor verkoudheden!) , een zelfgemaakt ipod-hoesje (zonder ipod erin) , een lippenbalsem (die naar witte chocolade smaakt!) en een aanzetstukje voor mijn ipod (met de uitgang van een oude ipod).

4. Schrijfgerief wil ik altijd bij me hebben. Mijn vulpen van Parker is zowat mijn beste vriend. Het begon met 1 potloodje en een gom in deze pennenzak maar telkens wanneer ik ergens naartoe ga neem ik een extra pen mee (voor het geval dat…).

5. Deze ketting won ik met een wedstrijd. Het is een van de enige kettingen die ik heb en daarom neem ik hem altijd mee om eventueel mijn outfit wat aan te passen of net dat ietsje meer eraan te geven.

6. Dit is een tekening van Elsa van de film Frozen, die mijn nichtje van 6 voor mij maakte. Ik heb hem altijd bij me omdat ik hem niet wil verliezen. Hier heeft ze zo verschrikkelijk veel tijd in gestoken!

7. Mijn zonnebril is eigenlijk niets waard. Ik vind geen enkele zonnebril waar ik me goed bij voel. De vorm van mijn hoofd is zo vervelend op vlak van zonnebrillen, waardoor ik zo blij ben dat ik geen bril moet dragen!

8. Spulletjes en prulletjes. Mijn GSM, een oude Nokia (neen, niet alle bloggers hebben smartphone), plakband (waarom weet ik niet, maar volgens mij komt dat vaak van pas!), een plastic zakje (dit heeft een hele goede reden, maar die vertel ik later wat uitgebreider).

9. Dit is het leukste deeltje vind ik. Dit is de folder van de Young-adult boeken. Als ik in een boekenwinkel kom wil ik altijd weten welk boek er aangeraden wordt en welk niet. Meestal zit er ook een boek in mijn handtas maar op dat moment was ik net klaar met het lezen van ‘De Elite’ van Kiera Cass (dat trouwens een fantastisch boek is!)

 

Welke vreemde dingen zitten er in jullie handtas?

 

Liefs,

Kaat

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s